БГ Лекари

БГ Лекари

ОНЛАЙН Zoom обучителни семинари по Сегментарна (метод Express) и Електропунктурна (метод Voll&Vega test) биорезонансна диагностика и терапия, информопрепарати, психосоматика и други

✅ Приятели, великият учен Никола Тесла е казал в началото на 20в., че ако искаме да разберем тайните на Вселената, трябва да мислим от гледната точка на енергия, честота и вибрации.

Това е една от причините вече 20 години да изучаваме и прилагаме биорезонанса, а от 11 години да го разпространяваме и да организираме обучителни семинари.

 

Нашите предстоящи онлайн семинари са от петък до неделя.

Петък от 15.00 до 19.30

Събота и неделя от 09.00 до 13.30

 

✅ 05-07.11.21 – Психосоматика, базов семинар
✅ 12-14.11.21 – Репринтер и инфопрепарати, базов семинар
✅ 03-05.12.21 - Диагностика Вега Тест, базов семинар

  

 
 

✅ Биорезонансната диатностика е неинвазивен и точен метод за цялостна и детаилна оценка на човешкия организъм, на физиологичното, енергийно и психоемоционално състояние по време на лечение и профилактика.

✅ Биорезонансната терапия, като важна част от комплексната терапевтична програма, успешно подпомага и регулира жизнените процеси, съдейства за неутрализирането на екзо и ендотоксините, както и за елиминирането на етиологични фактори – патогенни вируси, бактерии, гъби, едноклетъчни организми и паразити.

✅ Може да се прилага самостоятелно или паралелно с друг вид терапия и лечение

✅ Успешно се прилага и се развива повече от 40 години от учени, холистични лекари и терапевти по целия свят.

Семинарите са насочени към:

✅ Лекари

✅ Хомеопати

✅ Физиотерапевти

✅ Завършили парамедицински училища

✅ Терапевти на алтернативни методи.

PhysioHealthClub Volos Greece предлага сертификат от Немски университет и гарантира, че обучаваният е преминал интензивно обучение и е придобил квалификацията за използване на биорезонансно оборудване, както и технически знания, за прилагане на биорезонансната оценка, на терапевтични и подпомагащи организма програми.

✅ Приятели, с биорезонансното изследване можем да установим веднага ефекта върху организъм на каквото и да е въздействие от психоемоционално до физическо и медикаментозно. Тези, които вече познават и използват биорезонанса ще получат нови знания и умения, а тези които тепърва се запознават с него ще отворят нови хоризонти на познанието, възможности за развитие и професионално удовлетворение.

Телефони за връзка:

0888572770 Камен Филипов - кинезитерапевт

0876210811 Весела Василева – холистичен терапевт

 

 

Заповядайте в нашия Youtube канал за повече информация тук. 

Нашите събития можете да разгледате тук: https://biomedis-bg.eu/events