БГ Лекари

БГ Лекари

ORTHOSMILE - Ортодонтска клиника, град София

ORTHOSMILE е тясно специализирана българо-белгийска ортодонтска клиника, която осигурява модерно ортодонтско лечение в България и Белгия, включително със системата Damon Braces.

 

ЗА ORTHOSMILE

Orthosmile осигурява модерно ортодонтско лечение в България и Белгия, включително със системата Damon Braces с екип от професионалисти - д-р Павлина Патаринска - ортодонт, и д-р Стан Стивенс - лицево-челюстен хирург.

 

 

Квалификации на д-р Патаринска:

• Опит като общопрактикуващ лекар по дентална медицина.

• Следдипломно ортодонтско обучение за лечение на пациенти с цепка на устните и небцето в ACTA, Амстердам, Холандия, 2001 - 2002.

• Следдипломно ортодонтско обучение за лечение на пациенти  със зьбно-челюстни деформации в Hadassah Medical Organization в Йерусалим, Израел, 2006 г.

• Следдипломно обучение по ортодонтия в Медицински университет – София. Завършва през 2009 г.

• Завършва 2-годишен Master Damon клас при д-р Еспехо и Перера през 2011 г. ,Испания

• Активно действащ ортодонт и мениджър на ортодонтска практика, Холандия, 2010 - 2014.

• Разкрива собствена ортодонтска клиника в Белгия ,2012

• Завьршва 2-годишен Master клас "Eксперт в Пасивната Ортодонтия" при Д-р Менцел,Германия,2019

 

Orthosmile е чудесен начин да повишите самочувствието си, да подобрите здравето на зъбите си и да създадете красива усмивка, която можете да споделите с всички, които срещнете. Системата Damon Braces промени начина, по който можем да прилагаме ортодонтско лечение при пациенти. Тази революционна система използва уникални пасивни самолигиращи се брекети и много леки сили за постигане на много по-добри резултати от очакваното. Сега ортодонтското лечение отнема по-кратко време и е по-удобно от всякога.

 

Всеки пациент трябва да се чувства комфортно да задава въпроси и да бъде уверен в качеството на нашите грижи. Обичаме да виждаме резултатите, които нашите пациенти получават и сме на разположение да допринесем по всякакъв начин.

 

 

Други в града