БГ Лекари

БГ Лекари

Изправени сме пред въпроса как да бъдем здрави в това болно време?

Изправени сме пред въпроса как да бъдем здрави в това болно време?

Стремейки се да лекуваме отделно орган по орган, оказваме се все по-болни и слаби. Докато не разберем, че напразно "баем" на отделните части, сякаш нямат връзка една с друга. Единственото спасение е да активираме жизнените сили на целия организъм.

Всичко гениално е просто.

Според най-новите медицински проучвания (орто-молекулярни) само организъм, който правилно усвоява нужните за оцеляването му вещества, е способен да поддържа цялостното си здраве.

Затова, за да действат пълноценно върху цялата система, нутриентите, важни за правилното функциониране, трябва да бъдат приемани в специална форма и в правилното съотношение. Изправени пред научният факт, че веществата на прах се разграждат по-трудно, а тези във вода пък се изхвърлят по-бързо, тесе обединяват около нещо много просто, но гениално. Природно създаден и оситнен до нано размери (много малки частички), и така се постига нужният ефект: времето за разграждане драстично намалява, а усвояването скача до 98%.

Единствено подсилването на жизнените сили на целия организъм е ключ към добро здраве. За да бъде задействана цялата система, в тялото трябва да се вкара достатъчно мощна жива енергия под формата на важни за оцеляването ни вещества: витамини, минерали, аминокиселини, ензими, ко-ензими и така....до 268 активни съставки!

На тези условия отговаря пълноценна клетъчна храна, носител на Международно отличие за развитие на човечеството! Този продукт вече е в България. Подхранвайки клетките в дълбочина и активирайки сложните взаимосвързани процеси в тялото, под.силва организма в неговата цялост, за да бъде той способен да се отърве по-лесно от неразположения, дефицити и да държи агресорите настрана, поддържайки високи нива на здраве! А най-хубавото е, че тази био храна е подходяща като за възрастни, така и за деца. Като препоръка към всички, които биха искали да вземат мерки за минимализиране риска от развитие на болести чрез природосъобразно завишаване на имунната защита на техния организъм, бихме посочили редовния прием на тази клетъчна храна. Повишава тонуса и енергията независимо от възрастта.

Ако още от сутринта изпитвате умора и нямате нито сили, нито желание да правите нещо, то вас не ви е налегнал мързел, а дефицит на полезни вещества. Недостигът им, особено поддържан по-дълго време, неизбежно води до отпадналост. Тонусът рязко спада и дори най-дребните натоварвания - независимо дали физически или умствени, бързо уморяват. Да презаредим батерийте с пълноценната клетъчна храна. Това е особено важно през пролетния сезон, за да сме здрави, бодри, жизнени, енергични!

При интерес, ще дадем повече информация за продукта. Пишете или се обадете 0878632293!