БГ Лекари

БГ Лекари

“Изкуството да кажем “Не”: Отстояване на личните граници!”

Дата: 10/03/24г (неделя); Час: 14:00ч.; Място: бул. Княз Ал. Дондуков 25.

В света на бързо променящите се социални динамики все по-трудно отстояваме себе си! Неспособността да поставяме граници или да казваме "Не" може да доведе до различни проблеми като Бърнаут, ниско самочувствие, създаване на вредни връзки, неудовлетворение от живота, безкрайни компромиси и др. В този семинар ще се научим как да отстояваме себе си по-ефективно в различни динамични ситуации, използвайки здравословни техники и стратегии.

Какво ще научите:

  • Как да изразявате своите нужди и предпочитания по ясен и авторитетен начин, така че да създадете позитивен и взаимно уважителен диалог с околните без да се използва какъвто и да е вид агресия;
  • Как да разпознавате собствените си и чужди граници и как те влияят върху взаимоотношенията ви;Разпознаване на сигналите за стрес и неудовлетворение в отношенията ви с другите;
  • И най-накрая ще превърнем теорията в практика с Ролеви Игри;

Пригответе се за едно незабравимо преживяване, в което ще откриете силата на думата "Не" и как се установяват здрави граници в междуличностните отношения.

Водещи Експерти:

Кристиян Денчев и Евгения Макариева - Психолози и експерти в сферата на междуличностните отношения. Не пропускайте това събитие, в което ще научите, че изразяването на вашите нужди не означава разрушаване на взаимоотношенията ви с другите. Разгърнете силата на своето изразително "аз"! Кажете "стоп" на безкрайните компромиси! Споделете тази възможност с приятели и колеги, които също търсят начини за обогатяване на своите комуникативни умения и разрешаване на конфликти. Запазете своето място днес и се подгответе за промяна, която ще остави траен отпечатък във вашия живот! 

Внимание: Местата са ограничени!

За контакти и записвания: 0877478997

Цена: 60лв.

А, ако сте двама или повече - по 50лв на човек! Бонус -10% за всички, които са присъствали на предишни наши семинари! Запазване на място се случва само срещу заплащане на капаро (50% от сумата)

Линк към събитието във Фейсбук: Изкуството да Кажем "Не": Отстояване на Личните Граници