БГ Лекари

БГ Лекари

Friends Optics- Оптичен център, София

Friends Optics е оптичен център от ново поколение, който обединява в едно високо качество, лоялност към клиента и реални цени. Намира се в град София.
 
По създаването и развитието му работи екип от професионалисти в областта на оптиката. Те влагат познанията си и натрупания през години опит,
 
за да създадат една перфектно работеща услуга, от която почти всеки един от нас се нуждае.
 
За да бъде оптичният център това, което е днес, са вложени много усилия и силно желание за успех.
 
Работи се с модерни технологии, за да могат предлаганите продукти да отговарят и на най-високите изисквания на клиентите.
 
В оптичен център „Friends Optics“ вие не просто купувате чифт очила или друг продукт, вие получавате индивидуално обслужване и консултация. Това е нужно, за да направите правилния избор, особено когато става въпрос за здраваето и доброто състояние на вашите очи. Чувствайте се свободни да зададете въпросите си и да изкажете очакванията, притесненията и желанията си. Независимо дали избирате диоптрични очила, стъкла, рамки, слънчеви очила, контактни лещи или друг продукт, или услуга, е важно това да бъде направено внимателно и да бъдат съобразени вашите индивидуални нужди, специфики и изисквания. Тук клиентът е от първостепенно значение!
 
Във „Friends Optics“ ще откриете огромно разнообразие от диоптрични стъкла и рамки на доказани производители, контактни лещи, слънчеви очила и други висококачествени продукти. Освен това можете да се възползвате от компютърна диагностика, корекция на зрението и консултация за различните решения.
 
При поръчка на очила, диптърът ви може да бъде определен напълно безплатно. Поддръжката и консумативите за вашите нови очила също са безплатни.
 
Оптика София
Оптика София
Оптика София
Оптика София

Работно време: 

Понеделник: 09:30 часа- 19:30 часа
Вторник: 09:30 часа- 19:30 часа
Сряда: 09:30 часа- 19:30 часа
Четвъртък: 09:30 часа- 19:30 часа
Петък: 09:30 часа- 19:30 часа
Събота: 10:00 часа - 14:30 часа

Контакти

Адрес: София, бул.Ген.Скобелев 54
Телефон: 0888 642 999

Уеб сайт: https://www.friendsoptics.com/index.htm 

https://web.facebook.com/friendsopticsbg/?_rdc=1&_rdr