БГ Лекари

БГ Лекари

Защо е нужно да се грижим за храносмилателната система, приемайки биопродукти, които балансират стомашно-чревния тракт?

Защо е нужно да се грижим за храносмилателната система, приемайки биопродукти, които балансират стомашно-чревния тракт?

Микроорганизмите, които живеят в червата, могат да повлияят на всичко от имунитета до състоянието на ума. В червата има добри и лоши бактерии, но те трябва да бъдат балансирани. Когато лошите бактерии пренаселват червата, здравето веднага започва да страда. В миналото ние никога не е трябвало да мислим за чревния ни микробиом, защото рядко е бил небалансиран. Обаче, нашият начин на живот и диетата ни днес подлагат този баланс на опасност. Нашата свръх зависимост от антибиотици и нашата диета, която е с високо съдържание на преработени храни и ниско съдържание на фибри, убива добрите бактерии, позволявайки на лошите видове да поемат контрол.

И така, как да разберем че чревната флора не е балансирана?

При влошено храносмилане, поява на запек, диария, прием на антибиотици за известно време, продължителен стрес, емоционален дисбаланс и др.

  • Проверете състоянието на стомашно-чревния тракт чрез анализ с БИОСКЕНЕР (КВАНТОВ АНАЛИЗАТОР) Бързо, ефикасно, безвредно. Измерването продължава само 1 минута. Дават се насоки за повлияване и балансиране с натурални средства според индивидуалното състояние. При по-сериозни отклонения на параметрите се препоръчва консултация с гастроентеролог.

Чудесен природен вариант за повлияване са клетъчните биохрани – ефикасен, безвреден, достъпен начин както за профилактика, така и за повлияване на редица органи и системи в нашето тяло. Продуктите балансират на клетъчно ниво, подхранват клетките, коригират дефицит на полезни нутриенти, чистят токсините и ненужните вещества в организма. Това е интелигентна храна, която действа там където има нужда в организма.  Чудесен вариант за стомашно-чревния тракт е комбинацията с ОЛИГОЗАХАРИДИ - изключително богат на витамини, минерали, аминокиселини, антиоксиданти и още куп ценни вещества.

Продуктът съдържа специално подбран боров прашец, чиито диетични фибри се абсорбират изключително добре в стомашно-чревния тракт. Олигозахаридите избирателно ускоряват размножаването и регулират полезната чревна флора, като в същото време предотвратяват появата на запек и диария. Органичната комбинация регулира по възможно най-добрия начин чревната микрофлора.

Здравето на червата е здраве за цялото тяло!

 

Информация и записване за измервания: 094 600 069.

За февруари 2021г.  измерванията ще се провеждат на следните дати: 26-ти и 27-ми. (петък и събота)

За същите дати можете да запишете консултация  (свободен прием и по НЗОК) с гастроентеролог д-р Десислава Димитрова.

 

Бъдете здрави!

 

Повече информация за Holistic Health MD - Таня Димитрова можете да прочетете тук.