БГ Лекари

БГ Лекари

Не е въпросът в стреса, а в начина, по който му отговаряме / Моята лична холистична стратегия за благоденствие на всички нива в 5 стъпки

Замисляли ли сте се какво е стресът? До какво води? Как да го намаляваме и управляваме в живота си? Какви хормони и физиологични промени настъпват в организма… Истината е, че стресът е естествена част от живота ни. За всички тези аспекти сертифицираният курс по кинезиологични техники K-Power, който имам удоволствието да водя, Освобождаването от стрес е лесно, дава 

Мъдрото и грижещото се за нас дългосрочно като стратегия решение е да имаме истински приложими методи на ежедневна база, с които да се справяме със стреса. А за такива почти не се говореше, освен може би за йога, която според един от лекторите е единственото решение. (Отварям скобата, че харесвам йога, че е имало периоди от няколко години, в които активно съм практикувала… НОООО, не, йога не е единственото решение, а и не всеки харесва йогата…)

В последните години съм странен колекционер – на работещи, ефективни, леки за изпълнение, отнемащи по няколко минутки на ден техники, които да помагат на цялата ни система да се освобождава ефективно от “стреса”. Всъщност по-коректното е… да преминаваме от състояние на дистрес в еустрес. Да управляваме стреса!

Моята рецепта, базирана на холистичен подход за физическо, енергийно, емоционално, ментално здраве, е следната:

  1. Методът Клетъчно хранене – можете да прочетете повече за него в моята книга Клетъчно хранене с Дени. Холистичен наръчник за здравословна грижа и любов към себе си. Ако ви е интересно да я прочетете, свържете се с мен да ви я изпратя.  Клетъчно хранене с Дени
  2. Кинезиология и К-Power – бързи, ефективни, ефикасни методи за енергиен баланс, за управление на енергията. Можете да се запишете за курс. Свържете се с мен за записване в предстоящи обучения.  (Отидете на моята фейсбук страница Дени Андонова и намерете техники от K-power и новите ми дати за сертифицирани курсове.  Свържете се с мен на 0878207156)
  3. Цветни есенции – за емоционален баланс. Дълбок, осъзнат, красив метод за лекуване на душата в най-широк смисъл, за намиране на емоционален баланс, за балансиране на емоциите, които сме блокирали, за засилване на качества и усещания, които искаме да поканим в живота си. Цветните есенции ми помага да съм още по-изпълнена с любов, радост, воля, да прегръщам изобилието от възможности и да имам вътрешен мир. Опитайте ги – уникално работят буквално – защото са self-adjustable (самонапасващи се към човека) и се напасват спрямо всеки човек и неговите ситуации, травми, цели и желания.
  4. Позитивна психология – за ментално здраве и развиване на съзнание за успехи и процъфтяване.  (Можете да намерите изобилие от такива във моята втора книга - Ново ниво.Холистичен наръчник за трансформация и позитивна промяна). 
  5. Активиране на дясна хемисфера на мозъка и творческо мислене чрез Неврографика.  Система за създаване на нови невронни мрежи, освобождаване от блокажи и създаване на нова позитивна нагласа чрез специално рисуване. Можете да се запишете за курс. Свържете се с мен за записване в предстоящи обучения.  (С радост ще ти изпратя техники с метода Неврографика. Запиши се тук)

Холистичен е всеки един подход, който обхваща физическото, енергийното, емоционалното, менталното, (духовното) ниво. Аз съм представител и привърженик на холистичния подход, защото вярвам, че само той ни дава усещането за цялост в нашата система.

Ако и вие искате да имате цялостна холистична стратегия за благоденствие на всички нива, за мен ще е радост да извървим заедно този път.

Дени Андонова 

За връзка с мен, записване за консултация и информация за предстоящи K-Power и Неврографика курсове 0878207156 и Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

www.deniandonova.com

www.howthrive.com

www.facebook.com/DeniAndonova 

Youtube канал с техники: https://www.youtube.com/channel/UCUBq7NiWoprM_HnId3z6Wvw