БГ Лекари

БГ Лекари

Предстоящо събитие: КУРС ПО АСТРОПСИХОЛОГИЯ

Здравейте на всички настоящи и бъдещи приятели на астрологията. За вас, последователите на страницата ни подготвих един специален подарък. Курс по астропсихология, който ще ви помогне да погледне на себе си по нов начин, както и на хората около вас.

За кого е подходящ курсът?

📍 За всеки, който иска да се самоусъвършенства и да задълбочи своя път към себепознанието.

📍 За всеки, който иска да разбере истинската първопричина на нещата, които го възпрепятстват по пътя към целите, които иска да постигне.

📍 За хора, които имат базови астрологични познания.

📍 За хора, които са преминали през целия курс на обучение по астрология, но искат да придобиват допълнителни знания.

Програма на курса:

📍 1-во занятие: Как да определим връзката между съзнание и подсъзнание? Какви предизвикателства поставя тя пред нас и с какви конкретни действия можем да я възстановим, ако се налага?

📍 2-ро занятие: Как да определим съотношението между мъжка и женска енергия с картата на даден човек? До какви последствия води превеса на едната от двете? С какви конкретни стъпки да постигнем баланс между двете?

📍 3-то занятие: Какви видове семейни модели съществуват? Как да видим всеки един от тях в наталната карта? Как да отработим всеки един от тях?

📍 4-то занятие: Как се формира темперамента? Как да определим какъв темперамент има даден човек? Кои са видовете темперамент? Как той влияе на живота ни? Как можем да го променим?

📍 5-то занятие: Как да видим в наталната карта дали даден човек има комплекс на Каин, Едипов комплекс, комплекс на Електра, комплекс на отбиването или кастрационен комплекс? Как да отработим всеки един от тези комплекси?

📍 6-то занятие: Какво представлява сянката? Как да определим каква е тя, според наталната карта на всеки един от нас? По какъв конкретен начин да я въплътим в себе си?

Началото на курса ще бъде през месец Юни.

Той ще бъде с дължина от 3 седмици. Ще се провежда 2 пъти седмично, по три астрономически часа в ZOOM, през уикендите. Към курса ще получите и записи на лекциите, така че дори и да не успеете да присъствате, ще можете да ги гледате. За записване може да ни пишете със фейсбук страницата: Психологичен и Астрологичен център - Аз и Ти
 
Начална дата: 12.06.2021г. от 17:00