БГ Лекари

БГ Лекари

БОРОВ ПРАШЕЦ GUOZHEN - НАГРАДА ЗА ПРИНОС КЪМ ЧОВЕЧЕСТВОТО!

През 1998 г. на Международното изложение на уникалните продукти и изобретения Godzhen Pine Pollen (Боров Прашец Годжен) получава най-високата международна награда – Златен медал „За специален принос за развитието на човечеството”. През 100-те години на тази изложба в Америка, само 6 награди бяха връчени на такива важни изобретения като: 1)Електрическата лампа 2) Телефон 3) Локомотив 4) Самолет 5) Контрацептиви; На 6-то място е Боров прашец Годжен.

Боровият прашец е продукт с награда „За цялостен принос към човечеството“. ТАЙНАТА ЗА ДЪЛГОЛЕТИЕ на китайските императори или голяма част от нея се крие в БОРОВИЯ ПРАШЕЦ от вида Pinus Massoniana. Това е рядък вид бор считан за „Крал на боровете“, основно 95% расте в Китай. Oписан e като един от най-силните и най-дълголетни живи организми на Земята. Знанието за невероятният му ефект върху здравето датира от преди 3000 години;

Външната обвивка на боровия прашец е толкова здрава, че дори след накисване в сода каустик, варене във вода или излагане на високи нива на радиация, нищо не прониква във вътрешното ядро;

Китайският боров прашец идва от район с най-чистите източници на вода, въздух, както и с най-богатите почви. Затова неговият химичен състав остава стабилен и чист.

Боровият прашец не се събира от пчели, той се опрашва от вятъра, поради това в него отсъстват всички инсектициди, пестициди, животински хормони, химически торове, антибиотици и тежки метали.

Няма никакви странични ефекти от приема му.

Боровият прашец се събира ръчно, като се избират само най-добрите полени.

Има само 3 дни от дъждовния период през пролетта, в които прашецът се събира.

Боровият прашец обединява и може да замени всички скъпи хранителни добавки, тъй като съдържа 268 биоактивни вещества. Това е с 3 пъти повече от пчелният прашец считан до 1995г. за един от най-богатите на биоактивни вещества продукт.

Боровият прашец се използва в програмата на китайските космонавти, военни и атлети. Той е предпочитаната марка боров прашец поради използваната при обработката технология на разпрашаване. През 1995 г. науката и технологиите правят възможно ефективното усвояване на боровият прашец от организма. Тази технология позволява да се усвоят на клетъчно ниво всички хранителни съставки и витамини. При приемането му в суров (не разпрашен) вид се усвоява много нисък процент.

За момента на българският пазар няма друга компания предлагаща разпрашен боров прашец.

До 2011 година, държавната политика на Китай не е разрешавала официален износ на продукта, който страната счита за част от националното си богатство.

Първата страна с офис на компанията е Русия, от 2015 година България е втората страна с офис и склад на компанията.

Ползвайки този продукт, пестим време и пари, като получаваме най-важното – ЗДРАВЕ!

За повече информация и поръчки:0878632293!

За всеки потребител, поръчал Боров прашец Годжен x108 таблетки на посочения телефон или на страницата ни, ще има подарък 2 дози от уникалния чай от Бамбукови листа на марката, При поръчка на Боров прашец с плодове и зеленчуци x 24 сашета, получавате бонус 2 дози от ароматното здравословно кафе с екстракт от бял боб.ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ!

Можете да поръчате продуктите на марката и на сайта: https://www.newera-europe.com/bg/?sponsor=R108190718611