БГ Лекари

БГ Лекари

Бамбукът и свободните радикали

С възрастта настъпват дегенеративни промени, които са причинени от неблагоприятните ефекти на свободните радикали.

Проучванията показват, че почти всички човешки заболявания, включително рак, съдови заболявания на сърцето и мозъка, са свързани със свободните радикали.

Например, в случай на сърдечно-мозъчно-съдови заболявания, има излишък на свободни радикали. Когато свободните радикали се срещнат с LDL в кръвта, те окисляват LDL до LDL оксид, който е вреден за здравето, тъй като тези вещества се отлагат по стените на кръвоносните съдове, образувайки блокове, което води до атеросклероза.

ЛЕЧЕБНИТЕ ЕФЕКТИ НА ЕКСТРАКТА ОТ БАМБУКОВИ ЛИСТА:

ЕЛИМИНИРАНЕ НА СВОБОДНИТЕ РАДИКАЛИ НА АКТИВЕН КИСЛОРОД:

При нормални условия свободните кислородни радикали нямат отрицателен ефект върху организма, тъй като самото тяло произвежда свободни радикали и в същото време има система за борба с тях, поддържайки относително равновесие. Но когато антиоксидантната функция на тялото намалява или е в лошо физиологично състояние, доминират свободните радикали.

Антиоксидантна функция на флавоните от бамбукови листа не само предотвратява липидната пероксидация, но също така влияе положително на антиоксидантните защитни свойства на тялото, увеличавайки активността на антиоксидантните ензими, ефективно се противопоставя на увреждане на биомакромолекули от активен кислород, защитава функцията на клетъчните мембрани, предотвратява загубата на генетичен материал поради окислително увреждане на ДНК, предотвратява атеросклерозата, причинена от окисляване на LDL и инхибира производството на стареещ пигмент.

НАМАЛЯВАНЕ НА ЛИПИДИТЕ В КРЪВТА И ХОЛЕСТЕРОЛА:

Клиничните проучвания показват, че екстрактът от бамбукови листа “Guozhen” е в състояние значително да намали триглицеридите и LDL, като същевременно повишава HDL.

Ефективността на този екстракт е по-висока от тази на екстракта от гинко. Понастоящем в медицинската общност е признато, че HDL е основният защитник на тялото срещу атеросклероза и коронарни заболявания и е обявен от експертите като „антиатеросклеротичен липопротеин“ и „защитен фактор срещу коронарни заболявания“.

УВЕЛИЧАВАНЕ ОБЕМА НА КОРОНАРНИТЕ АРТЕРИИ:

Видимо разширява артериите, позволявайки по-голям приток на кръв към сърцето.

ОТСЛАБВАНЕ НА МИОКАРДНАТА ИСХЕМИЯ:

Значително отслабва миокардната исхемия и намалява размера на миокардния инфаркт. Той има защитна функция за пациенти със сърдечна исхемия и церебрална исхемия.

Флавоноидите от бамбукови листа в средни и високи дози могат да подобрят съкратителната функция на сърцето.

АНТИКОАГУЛАНТ:

Средните до високи дози флавони от бамбукови листа могат да инхибират съсирването на кръвта и агломерацията на тромбоцитите, подобрявайки микроциркулацията.

ЕКСПЕРИМЕНТИ ВЪРХУ ЖИВОТНИ (МИШКИ):

Флавоните повишават устойчивостта на организма към аноксия и исхемия, удължават времето за оцеляване.

 

Предлагаме качествена клетъчна добавка с бамбук за детоксикация и почистване на организма.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН ПРИЕМ И ЦЕНА

Хранене: 1-2 таблетки 2 пъти дневно след хранене с много вода.

Количество: 108 таблетки.

За поръчки: 0878632293

По имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

или на сайта: https://www.newera-europe.com/bg/?sponsor=R108190718611

 

Бъдете здрави!