БГ Лекари

БГ Лекари

Кои са новите ключови умения на бъдещето за успех и благополучие във всяка сфера в живота?

Искаш ли да притежаваш новите ключови умения на бъдещето за успех и благополучие във всяка сфера на живота си?

Искаш ли да имаш твоята работеща формула, с която да успяваш с лекота, осъзнатост, и да си изпълнен/а с удовлетворение и радост?
Искаш ли да си сред 5% от населението, които истински се наслаждават на успеха си и на живота на мечтите си?
Ако си отговорил/а с ДА поне на един от тези 3 въпроса, искам да те поздравя, че си на правилното място. Ще ти представя моите отговори как може да постигнеш това на база на богатата ми експертиза повече от 14 години в консултиране на хиляди хора в корпоративна среда и индивидуални клиенти на 4 континента.
Какво съм открила в моята практика през годините и срещайки се с огромно количество хора – в корпоративния свят и индивидуални клиенти, тръгнали към позитивната промяна?
1. Има хора, които с лекота успяват… и има хора, на които не им се получава, колкото и да опитват, да се трудят, да полагат усилия.
2. Има хора, които могат да се справят със всяка ситуация и да я превърнат в печеливша за тях, и такива, които и от най-благоприятните възможности не могат да извлекат ползите.
3. Има хора, които се радват на малките неща, ценят ги, подготвят се за още и се отварят за изобилието. Има и такива, които вечно са отрицателни, недоволни и се оплакват.
4. Има хора, които казват, че искат промяна, но не действат. Има и такива, които решават какво желаят и действат активно, за да го постигнат.
5. Има хора, които разглеждат живота „линеарно“, в рамката „черно и бяло“, само това, с които са запознати и могат да пипнат, видят и разберат. Има и такива, които са отворени към нови знания, към по-цялостно (холистично) обхващане на света и своето място в него и са готови да учат, да развиват, да разширяват разбирането и съзнанието си.

Замисли се, къде виждаш твоето място?
Къде усещаш, че си в момента, в сегашната ситуация, в сегашния етап на живота си?
Какво ти казва твоя вътрешен глас?

Писнало ли ти е да се луташ?
Писнало ли ти е да не ти се получава?
Писнало ли ти е да са ти нужни много време, усилия и средства, за да получиш това, което желаеш?
Писнало ли ти е да ти липсва баланс и лекота?
Писнало ли ти е да се тревожиш и да ти е напрегнато?
Писнало ли ти е да не живееш живота си по твоите правила и желания?

А ИСКАШ ЛИ ТОВА ДА СЕ ПРОМЕНИ?
И още повече, замисли се: КЪДЕ ИСКАШ ДА БЪДЕШ?

Искаш ли да разполагаш с доказани научно и в практиката начини за постигане на успех и благополучие във всяка сфера на живота?
Искаш ли повече яснота?
Искаш ли да управляваш ти процеса и да вървиш уверено по пътя към целта?
Искаш ли да успяваш с повече лекота, осъзнатост, радост и удовлетворение от резултатите?
Искаш ли да се радваш на баланс между работа и личен живот?
Искаш ли да живееш в спокойствие, увереност, че можеш да се справиш и осъзнатост?
Искаш ли да имаш цялостно разбиране за твоята вселена и как да манифестираш желаните резултати?
Искаш ли да се осъзнат ТВОРЕЦ на живота на мечтите си?
Ако имаш поне един отговор ДА, ще се радвам да тръгнем на това пътешествие към себе си заедно. Ето ги и новите ключови умения за успех и благополучие във всяка сфера на жисвота.
Първото, което ще ти е нужно е позитивна трансформация на твоята нагласа към света, успеха и благополучието ти.
След това ще ти е нужно ново ниво технология за целеполагане чрез лекота и осъзнатост.
Третата съставка за успех е да разполагаш с леки за научаване и лесни за прилагане ефективни инстументи за манифестиране на мечтаните резултати.
Четвъртият елемент е да следваш системата 4С за позитивна промяна и трансформация. (Описана в книгата ми Ново ниво, която можеш да поръчаш още сега.)
Петият елемент е да поддържаш мотивацията си и ежедневните си практики за изграждане на живота на мечтите ти.

Ако имаш готовност да започнеш процеса още сега, имаш няколко възможности:

1. Индивидуална програма с мен, специално изградена за теб и твоите желания
2. Участие в групови формати за позитивна промяна и трансформации
3. Участие в сертифицираните обучения по Неврографика и K-power, които провеждам
4. Книгите ми Клетъчно хранене с Дени: Холистичен наръчник за здравословна грижа и любов към себе си и Ново ниво: Холистичен наръчник за позитивна промяна и трансформация
Вземи решение за позитивна промяна и действай за нея СЕГА.
В добри ръце си. Имам удоволствието да консултирам хора на 4 континента и компании повече от 14 години в сферата на позитивната промяна и трансформация, постигането на баланс между работа и личен живот, получаването на желаните резултати във всяка сфера от живота, постигане на щастие и удовлствореност, изграждане на позитивна нагласа и навици, балансиран стил и начин на живот. Освен трите ми магистратури по Управление на човешките ресурси, Позитивна психология, Организационна психология, докторантурата ми в прогрес за Корпоративен уелнес – здраве и щастие на работното място, съм имала възможността да се специализирам в множество системи и методи при световно известни лектори и треньори – кинезиология и енергиен баланс, К-Power, Неврографика, естетически коучинг, Хо‘Опонопоно, Закон за привличането за напреднали, Изчистване на вярвания, Мозъчен фитнес и Neuro-Agility, и много други. Умело съчетавам професионалното си развитие с прекрасното си семейство и двете ми деца. Знам много добре какви са предизвикателствата в съвременния свят пред хората, които искат да имат успех и развитие на всички нива. Точно заради това целия ми личен и професионален път са насочени към това да откривам и комбинирам методи и техники, които дават доказано ефективни резултати и могат лесно да се използват в ежедневнието ни.
Не чакай още една година, месец, седмица да минава под знака на неуспеха, свръхусилията, неудовлетвореността и липсата на баланс.
Вземи решение да започнеш позитивната си трансформация СЕГА.
Ако не знаеш откъде да започнеш, ПОДАРЯВАМ ти една кратка 20-минутна сесия с мен, на която да обсъдим какво желаеш и как да създадеш позитивна промяна в живота си. Свържи се с мен на 0878207156, за да запишеш своя час за разговор с мен.

П.П.

А ако си готов/а да действаш още сега с реални техники, ПОЗДРАВЛЕНИЯ! Отиди в секция Курсове  и започни твоето пътешествие сега заедно с мен.
Първият най-добър момент за започване на процеса е бил преди години. Вторият най-добър момент е СЕГА.

 

Автор: Дени Андонова