БГ Лекари

БГ Лекари

Рейки – достъпното знание

Да се научите да използвате енергията, която така или иначе е част вас, е нещо съвсем нормално. Няма човек, който да не може да го направи. Понякога просто неразбирането към самата материя и процес е това, което спъва напредъка. И да, темпото на всеки чвек е различно, както и самите ние. Времето за учене, осъзнаване, създаване на навици е напълно индивидуално. И това понякога е причината да се помисли, че самият метод нещо не работи. Не, иска се повече време и лична работа. Има хора, които са настроени така, че да усещат по-бързо – както движението на самата енергия, така и промените. Други искат повече практика. Но с търпение и последователност и в двата случая се постига напредък. Това го споделяме от опит. Информацията кое как се прави го имаме и на теория, която се предава като знание, но всичко се надгражда като личен експеримент. Целият ни живот е това – действия, прилагане на нови методи и трупане на опитност от тях. При нас всеки ден е различен и носи по нещо ново. Една от задачите ни е точно наблюдение на случките и отчитане на отношението ни към тях, и дали са проработили в положителен аспект. Като това също е много относително. За един човек едно ще е напредък и ще даде резултат, за друг - друго. А има и случаи, когато даже трябва да се забави процеса, да се усвои информацията, за да се продължи напред. Но всичко това вече е напълно достъпно за всеки един желаещ и търсещ отговори.

Защо обръщаме внимание повече на обучението? Не е ли по-добре да запазим информацията за нас и ние да помагаме с лечителски умения и сеанси?

Ние това също го правим, но установихме, което не е само при нас, че човек най-лесно променя живота си, когато е пълен участник в него. Удовлетворението от постигнатото е двигател, който не е за пренебрегване. В този живот все по-рядко ни се случва да успяваме с нещата и да сме довони, истински. От друга страна, ако човек свикне, че друг ще го „оправя“ и изцелява, то тогава става зависим. Да, тази зависимост е едно много удобно положение, докато не се усети колко е заробващо. И не само като финанси. Защото чуждата помощ е патерицата, моментното стабилизиране и разблокиране на проблемите, но за да се махнат причините, или ще трябва много време или дори може изобщо да не бъде отчетено от самия човек. А до скоро ни учиха, че нищо не зависи от нас, че друг някой знае повече, и че този друг ще поеме отговорността. И стигнахме до момент, когато сами не знаем, не можем, нямаме сили, но и не искаме да правим нищо. Точно тогава е добре да се смени гледната точка. И ние сме за това. Да помогнем в този процес на осъзнаване, който не е кратък, не е лесен, но е истинската промяна, от която имаме нужда.

Заповядайте при нас, на нашите срещи, за да се докоснете до възможностите.

Повече за нас вижте тук.