БГ Лекари

БГ Лекари

Защо да изберем неврографика при желание за позитивна промяна?

 

Обичаш ли да рисуваш и отворен/а ли си за идеята да рисуваш твоите цели, желания, мечти, така че по-лесно да ги постигнеш?

Ако въпросът ти се струва странен, спокойно, напълно нормално е. И сега ще обясня повече за това.
Арт терапията е доказан психологически подход. А неврографиката – методът, който аз практикувам и преподавам като сертифициран и дипломиран инструктор, отива още по-далеч в своите приложения и постигнати резултати.

Неврографика или нейрографика – руската транскрипция на думата, идва от “неврон” и “рисуване”. Чрез неврографика ние рисуваме новите си невронни връзки, които отговарят за нашите нови позитивни навици, начин на мислене, нагласа, впечатления и отношение. Когато променим впечатленията си, активираме нашите огледални неврони и започваме:
+ Да се освобождаваме от стреса и напрежението
+ Да мислим по-позитивно
+ Да имаме повече яснота какво желаем в живота си
+ Да сме по-осъзнати и свързани със себе си
+ Да сме отворени за позитивна промяна
+ Да повярваме повече в силните си страни, да отключим пълния си потенциал и да вибрираме на честотата на наите цели, мечти и желания
+ Започваме с намерение и осъзнатост да творим собствената си реалност

Всеки може да рисува неврографика – не са нужни никакви специални умения и подготовка

Нужно е желание, нещо за рисуване – молив, маркер, тънкописец… и лист.
В неврографиката има 7 основни стъпки, които следваме в определена последователност, за да получим желаните резултати и трансформации.
В курсовете, които преподавам, изучаваме всички стъпки в детайли и рисуваме различни практики за постигане на цели, хармонизиране на взаимоотношения, управление на времето, премахване на ограниченията и т.н. Ако ти е интересно, кликни на КУРСОВЕ още сега и разгледай.

Ползите, които можете да получите са на множество нива:

1. Лек и приятен, творчески метод за позитивна промяна. Чрез рисуване се освобождавате от стреса и трансформирате различни аспекти от живота си.
2. Широко приложение – спектърът на темите е на практика неограничен.
3. Резултати, които можеш да усетиш дори по време на рисуването на неврографика – намаляване на напрежението и стреса, получаване на яснота и осъзнатост, нови идеи и промени в обстоятелства и ситуациите.
4. Трансформация на 7 нива на съзнание и подсъзнание.
5. Активиране на творческото мислене и дясното полукълбо на мозъка. Дясната хемисфера отговаря за креативността и голямата картина в живота.
Дайте шанс на този чудесен метод да работи за вас. Ако имате въпроси, ще се радвам да ви отговоря. Свържете се с мен, за да поговорим.

Автор: Дени Андонова

Повече информация за Дени Андонова тук.